MEDARBETARE

Vi söker personal som brinner för att hjälpa personer inom omsorgen

Det finns en kategori människor som är osjälviska, som lägger andra mer utsatta människors behov före ens egna och som bidrar till en bättre värld. Som medarbetare hos oss tillhör du den kategorin.

Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du hjälper personer att klara av hinder som uppstår i dennes vardag. Det kan vara både fysiskt och mentalt.

Hos oss på Kvalita är vårt mål att göra våra kunder nöjdare än någonsin. För att kunna uppnå våra mål måste vi därför hitta dem bästa medarbetarna. Som arbetsgivare visar vi givetvis vår uppskattning av ditt fantastiska arbete. Vet du att du tillhör den bästa eliten inom omsorg så ska du givetvis jobba hos oss. Tveka inte att kontakta oss!

Nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Även inom omsorgen!

Vi letar ständigt efter bra medarbetare. Tveka inte att kontakta oss.

”Kvalita är en trygg plats för mig där jag tycker att allt sköts professionellt. Jag känner att jag kan prata med min arbetsgivare om allt och blir bemött på ett bra sätt”

Danijela, Anställd

”Jag är så nöjd med Kvalita. Jag tycker att det är bra att man kan prata med ledningen, jag tycker att dom lyssnar och att dom alltid försöker vara så tillmötesgående”

Arijana, Anställd

”Jag är väldigt nöjd med Kvalita. Det märks att ledningen värnar om sina medarbetare och kunder. Fint samarbete, och jag ser fram emot att få arbeta här länge”

Ida, Anställd