JOBBA HOS OSS

Som anställd hos oss ger vi dig goda lönevillkor och goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

Hos oss är alla välkomna och lika mycket värda. Som medarbetare på Kvalita Hemtjänst är du en av våra viktigaste resurser. I Kvalita Hemtjänst präglas vi av våra medarbetares engagemang att göra skillnad i kundens vardag.

Som extra trygghet för din anställning hos oss är vi medlemmar i en arbetsgivarorganisationen som bland annat reglerar sjuklön, semester, försäkringar, uppsägningstid etc. Dessutom får du hos oss även friskvårdsersättning.

Lediga jobb:

Örebro

Arbetsuppgifterna kan omfatta omvårdnadstjänster så som på- och avklädning, bädda sängar, hygien (tvätta/duscha kunder), tillsyn under dagen, ledsagning, dela ut eller laga mat samt stöd vid måltider.

Läs mer…

Örebro

Vi söker servicepersonal inom hemtjänsten inriktning städ, tvätt, fönsterputs och inköp.

Läs mer…

Örebro

Jobba med administration inom hemtjänst.

Läs mer…

ANSÖKAN

Skicka in ditt ansökan via formuläret.
På återhörande!

  Utbildningar som du genomgått

  ”Kvalita är en trygg plats för mig där jag tycker att allt sköts professionellt. Jag känner att jag kan prata med min arbetsgivare om allt och blir bemött på ett bra sätt”

  Danijela, Anställd

  ”Jag är så nöjd med Kvalita. Jag tycker att det är bra att man kan prata med ledningen, jag tycker att dom lyssnar och att dom alltid försöker vara så tillmötesgående”

  Arijana, Anställd

  ”Jag är väldigt nöjd med Kvalita. Det märks att ledningen värnar om sina medarbetare och kunder. Fint samarbete, och jag ser fram emot att få arbeta här länge”

  Ida, Anställd